Limburgse Artiesten » Boekingen

BOEKINGEN

 

Waarom bij LimburgseArtiesten.com boeken en niet rechtstreeks bij de artiest?

Natuurlijk kunt u rechtstreeks bij de artiest boeken. Echter onze artiesten kiezen ervoor om zo weinig mogelijk belast te worden met de administratieve rompslomp en het over en weer communiceren dat vaak tussen de artiest en u als opdrachtgever kan ontstaan. Wij nemen dus als het ware de artiest een hoop werk uit handen en communiceren rechtstreeks met u, de opdrachtgever.

 

Is rechtstreeks boeken bij de artiest niet goedkoper?

Neen! Sommige verenigingen / organisaties denken goedkoper uit te zijn als ze rechtstreeks bij de artiest boeken. Dat is echter bij ons niet het geval. U betaalt bij ons exact dezelfde prijs voor een optreden van een artiest dan wanneer u rechtstreeks contact met de artiest zou opnemen. Deze afspraak hebben wij met de artiesten die bij ons aangesloten zijn gemaakt. Wij ontvangen van de artiest een zogenaamde bureaukorting.

Deze bureaukorting wordt door ons gebruikt om een deel van de kosten van het evenement CMC ALAIF te bekostingen. CMC ALAIF is een Provinciaal "Vastelaovesleedjeskonkoer", dat elk jaar in een andere plaats in de Provincie plaatsvindt.

Alle info over CMC ALAIF vindt u op de website van CMC ALAIF.

 

Hoe kan ik het beste een boeking doen?

Zodra u een geschikte artiest voor uw evenement gevonden heeft:

- vult u, geheel vrijblijvend, het betreffende contactformulier op de pagina van de artiest in

- ontvangt u via de mail een bevestiging van de optie/boeking inclusief prijsopgave, de rider en de algemene voorwaarden

- mailt u dat u akkoord gaat met de gage en de daarbij behorende voorwaarden

- ontvangt u van ons het contract

 

Hoe gaat betaling in zijn werk?

U ontvangt van ons ALTIJD een factuur. Deze factuur dient uiterlijk 4 weken vóór de datum van het afgesproken optreden voldaan te zijn.

Let op!: Facturering loopt via de stichting Carnavalsmuziek.com omdat LimburgseArtiesten.com onderdeel is van de stichting.