BOEKINGEN

 

Waarom bij LimburgseArtiesten.com boeken en niet rechtstreeks bij de artiest?

Natuurlijk kunt u rechtstreeks bij de artiest boeken. Echter onze artiesten kiezen ervoor om zo weinig mogelijk belast te worden met de administratieve rompslomp en het over en weer communiceren dat vaak tussen de artiest en u als opdrachtgever kan ontstaan. Wij nemen dus als het ware de artiest een hoop werk uit handen en communiceren rechtstreeks met u, de opdrachtgever.

 

Hoe kan ik het beste een boeking doen?

Zodra u een geschikte artiest voor uw evenement gevonden heeft:

- vult u, geheel vrijblijvend, het betreffende contactformulier op de pagina van de artiest in

- ontvangt u via de mail een bevestiging van de optie/boeking inclusief prijsopgave, de rider en de algemene voorwaarden

- mailt u dat u akkoord gaat met de gage en de daarbij behorende voorwaarden

- ontvangt u van ons het contract

 

Hoe gaat betaling in zijn werk?

U ontvangt van ons ALTIJD een factuur. Deze factuur dient uiterlijk 4 weken vóór de datum van het afgesproken optreden voldaan te zijn.

Let op!: Facturering loopt via de stichting Carnavalsmuziek.com omdat LimburgseArtiesten.com onderdeel is van de stichting.

 

Tot slot!

LimburgseArtiesten.com is onderdeel van de stichting Carnavalsmuziek.com.

Voor elke boeking geldt dat er geen arbeidsovereenkomst ontstaat. LimburgseArtiesten.com bemiddelt tussen de organisatie en de artiest. LimburgseArtiesten.com ontvangt hiervoor van de artiest een kleine vergoeding, welke geheel ten goede komt aan het Provinciale Vastelaovesleedjeskonkoer CMC ALAIF, georganiseerd door de stichting Carnavalsmuziek.com, waarvan ook LimburgseArtiesten.com onderdeel uitmaakt.