Limburgse Artiesten » Feestbands » Roojse Hofkapel

De Roojse Hofkapel bestaat uit een combo, aangevuld met diverse blazers, accordeon en zang. 15 zangers/muzikanten staan klaar om een avondvullendprogramma te verzorgen met vastelaovesnummers uit heel Limburg.

Door hun breed repertoire kunnen zij ook tal van Limburgse vastelaovesartiesten live begeleiden. Zo hebben ze al geregeld – al dan niet spontaan – samen gewerkt met artiesten zoals WDreej/Christel & Quin, La Bamba, De Toddezek, Kölsch Platt, Bjorn & Mieke en vele andere.

De Roojse Hofkapel is ontstaan in 1950 als blaaskapel / carnavalsband. De Roojse Hofkapel hoort bij de Venrayse vastelaovend als veren op een prinsenmuts, maar ook buiten Venray is de vijtienkoppige Venrayse band regelmatig te vinden.

Alhoewel de kapel al enkele decennia oud is, gaat zij wel degelijk met de tijd mee. Door de jaren heen zijn er drums, gitaren en toetsen toegevoegd om een hedendaagse band te kunnen zijn die een breed repertoire kan spelen. In de repertoirelijst staan zo’n 250 nummers waarvan meestal rond de 100 nummers per seizoen geselecteerd worden om een breed repertoire te kunnen aanbieden.Repertoire: Vasteloaovend, Feest, Apres ski, Ballermann

Sfeer: Vastelaovend

Gelegenheden: carnavalszittingen, kermis, tentfeest, schuttersfeest of welke ander topfeest dan ook.

Optreden: conform afspraak

Prijsklasse: op aanvraag

 

Zugabe boeken?

Vul dan hiernaast het formulier in.voor een prijsopgave en beschikbaarheid.

 

Geluidsinstallatie:

Er zijn drie mogelijkheden om geluid te regelen:

  1. inprikset
  2. Volledig licht en geluid
  3. Via een eigen geluidsbedrijf

De voorkeur gaat uit naar de vaste partner. Zij hebben ervaring met de band en je hebt meteen de garantie dat het geluid in deskundige handen is.  Kies je ervoor om een eigen geluidspartner te kiezen dan  moeten wij je erop attenderen dat je hiermee een risico neemt. Als blijkt dat het geluid niet voldoet aan de door de Roojse Hofkapel gestelde eisen, dan behoudt de band zich het recht voor het optreden te annuleren.

Bij twijfel of vragen kun je contact opnemen met de vaste partner van de band: