De naam ‘Duo Difference’ spreekt voor zich…. een andere, aangename sound en een eigen, frisse performance die naadloos bij elkaar passen.

Duo Difference is zo allround dat men zich moeiteloos aanpast aan “elke vraag van elk publiek”. Praktisch alle soorten muziek zijn mogelijk, van de nieuwste dance/house/top-40 muziek tot gezellige Nederlandstalige meezingers. Maar als de gelegenheid, sfeer en omgeving daar om vragen is er ook zeker plaats voor het (semi)klassieke genre. Wat het genre ook is, de muziek wordt met overtuiging gebracht, waarbij altijd plaats blijft voor de nodige humor en luchtigheid.

Je hoort regelmatig ‘Duo Difference onderscheidt zich van andere’. Veel mensen zullen dat beamen. Ronald en Carien hebben als geen ander begrepen dat er meer nodig is dan goede stemmen en muziekkennis. Bij Duo Difference wordt niets aan het toeval overgelaten. De eigentijdse, professionele geluidsinstallatie is net zo belangrijk als de spectaculaire lichtshow. Daar horen ook keurig verzorgde kleding en uiterlijk als vanzelfsprekend bij. Allemaal ingrediënten die van een goed optreden een ‘spetterend’ optreden maken. Met minder neemt Duo Difference dan ook geen genoegen.Repertoire: top 40, dance classics, Easy Listening (Frans talig /achtergrond muziek), Rock/Pop/ 60s & 70s, Nederlandstalig, Country, Dansmuziek, Klassiek/Operette

Sfeer: divers

Gelegenheden: dinnershow, bruiloft, bedrijfsfeest, themafeest

Optreden: 1 x 30 minuten

Prijsklasse: afhankelijk van de duur van het optreden

 

Duo Difference boeken?

Vul dan hiernaast het formulier in voor een prijsopgave en beschikbaarheid.