NAACHTWAERK heeft als standplaats Venray. De band bestaat uit maar liefst 9 leden en is sinds 2016 actief. Bjorn en Mieke waren de eerste zanger en zangeres van deze band en toen Bjorn en Mieke het druk kregen zijn ze vervangen door Tamara en Pim. Tamara zong ook bij Pruuf Mar. Uiteindelijk is Susan Spreeuwenberg er in 2020 bijgekomen..
Ze hebben o.a. gespeeld tijdens de LVK finale, de Zoepkoel en Parade Venlo. Ze spelen in kleine kroegen maar ook in grote feesttenten. Niets is hun te gek.
NAACHTWERK is in het bezit van een eigen podium en geluid, hetgeen vele voordelen biedt. Ze spelen van Noord tot Zuid. Alle hits kunnen de revue passeren. Op die manier kunnen ze er altijd een mooi feestje van maken. Begeleiden van Limburgse artiesten live op de bühne is voor NAAXHTWAERK geen enkel probleem, 
Hun uitgebrachte singles zijn terug te vinden op Spotify en YouTube.
Bent u op zoek naar een avondvullend programma, boek dan NAACHTWAERK en u weet zeker dat uw organisatie en de bezoekers kunnen terugkijken op een zeer geslaagde (feest)avond.

Repertoire: volop vastelaovesmeziek van alles wat. De vastelaoveshits van diverse artiesten uit de afgelopen jaren vliegen je om de oren. 

Sfeer: Vastelaovend

Gelegenheden: oktoberfest, carnaval, feestjes en partijen

Optreden: 2 (3) x 30 minuten

Prijsklasse: op aanvraag

 

Naachtwaerk boeken?

Vul dan hiernaast het formulier in.voor een prijsopgave en beschikbaarheid.