SjanTé is een 16-koppige feestband bestaande uit een zanger, zangeres, combo en een blazerssectie en is afkomstig uit Ysselsteyn. Als sinds 1954 maken zij samen muziek. Eerst onder de naam De Smelebloazers, maar sinds 2011 zijn ze een nieuwe weg ingeslagen en zijn ze verder gegaan onder de naam SjanTé. De band/het orkest heeft een ruim en divers repertoire. Ze spelen van "Nur noch Shuhe an"; tot een "Hazes medley"; en van "Umbrella" tot "Sweet Child Of Mine". Maar ben je op zoek naar een bruisend vastelaovend feest, dan hebben zij zeker de nodige carnavals,- en LVK nummers in het repertoire. Kortom: SjanTé is te boeken voor ieder feest, van carnaval tot oktoberfeest en van kermis- tot dorps- of bedrijfsfeest!Repertoire: Vastelaovend, Limburgs, Oktoberfeest, Medley's 

Gelegenheden: Vastelaoves gerelateerde evenementen, pleinfeesten, oktoberfeest, bedrijfsfeest en veel meer.

Optreden: conform afspraak

Prijsklasse: op aanvraag

 

SjanTé boeken?

Vul dan hiernaast het formulier in.voor een prijsopgave en beschikbaarheid.

 

Geluidsinstallatie:

SjanTé kan geboekt worden op basis van inprikken (alleen indien er een professionele geluidsinstallatie aanwezig is inclusief monitoren op de bühne en een kwalitatief goede geluidsman.

Geen eigen geluid. Ook dat is geen probleem. SjanTé werkt met een eigen geluidsteam. Informeer naar de mogelijkheden en voorwaarden.

SjanTé neem een eigen in-ear systeem mee.