De nieuwe vastelaovesband STOUT bestaat uit 5 beruchte leden uit regio Venlo, die al jaren muziek maken in andere bands. Net ontsnapt uit het gevang, zijn ze wel toe aan een feestje. Het repertoire bestaat uit gevaarlijk lekkere vastelaoveshits en medleys met een meerstemmig uniek feest sausje. STOUT staat voor hun voorliefde voor een goed gebrouwen biertje, samen met het maken van nieuwe stoute en foute feestherinneringen voor op ieders kerfstok. Het repertoire varieert van een rockversie van Josefien, tot een polka Gelök, tot een samba As de sterre. En naast de Venlose klassiekers is er plek voor de bekende en nieuwe (vastelaoves)hits. Pas op je portemonnee, want ondanks dat ze nu voor een kennismakingsprijsje te boeken zijn, gooi je zonder na te denken zomaar met flappen voor nog een Zugabe!

De enige voorwaarden voor een boeking voorlopig is dat er een volledige PA moet staan, inclusief een doorgewinterde geluidsman met monitoren etc. 


Repertoire: Vastelaovend, Limburgs,  Medley's 

Gelegenheden: Vastelaoves gerelateerde evenementen, pleinfeesten, en veel meer.

Optreden: conform afspraak

Prijsklasse: op aanvraag

 

STOUT boeken?

Vul dan hiernaast het formulier in.voor een prijsopgave en beschikbaarheid.

 

Geluidsinstallatie:

Er dient een volledige PA installatie aanwezig te zijn, inclusief monitoren op de bühne en een kwalitatief goede geluidsman.

Download het stageplan van de band.

 

 

02 Stageplan STOUT 2024
PDF – 276,3 KB 59 downloads