Deze hüpsche Mädchen staan bekend om hun charmante blik, hun zwoele stem en het feit dat ze van ieder optreden een top feest weten te maken. Tijdens hun jeugd groeide de meiden op in het prachtige Zwitserland waar ze al op vroege leeftijd op de bühne stonden. In hun tienerjaren zochten de meiden de bekende wintersport-gebieden op en kwamen ze al snel in aanraking met de Nederlandse toeristen. Anna und Brigitta waren zo dol op de Nederlanders dat ze besloten in Nederland op vakantie te gaan en uiteindelijk jaren later zijn ze in Nederland komen wonen.

Nu weten ze nog steeds de Nederlanders te vermaken met de bekende Duitse schlagers die ze tijdens hun 30 minuten durende optreden ten gehoren brengen. Denk oa. aan: Ich Bin Wie Du, Sierra Madre, Ein Festival der Liebe, Tausend Mal Belogen en Ein Stern. Anna und Brigitta kunnen ook nog wel eens een Engels liedje zingen, bijv. van: Pointer Sisters en Boney M. We kunnen verklappen dat vooral de mannen in het publiek een optreden van Anna und Brigitta niet snel zullen vergeten! 

U kunt de dames ook boeken onder de naam:

Op Òs! voor carnavals gerelateerde feesten of als

ABBA Girls voor partijen en feestenRepertoire: een breed scala aan Duitse schlagermuziek, covers speciaal voor Oktoberfest activiteiten. 

Sfeer: Party, Carnaval

Gelegenheden: carnavals gerelateerde evenementen, feestjes en partijen

Optreden: 1 x 30 minuten

Prijsklasse: € 250 - € 350 (excl. 6% BTW)

 

Anna und Brigitta boeken?

Vul dan hiernaast het formulier in.voor een prijsopgave en beschikbaarheid.

 

Bekijk hier meer videoclips