ECHT FAUT

Met veel humor, faute dansjes en interactie met het publiek zorgt Echt Faut voor een spetterend optreden!

ECHT FAUT boeken via Limburgse Artiesten.com

van Lieshout & Arts live bij de finale CMC ALAIF 2024

ECHT FAUT bestaat uit de mannen Rick Malewicz en Gerard Kielenstijn. De muziek die zij maken, de naam zegt het al, bestaat uit zogenaamde 'Guilty Pleasures,' Dance Classics, Disco, 80's en 90's muziek gecombineerd met hier een daar een Schlager of een Nederlandstalige Smartlap.  Denk hierbij aan Modern Talking, The Spice Girls, BackStreet Boys en andere 90's klassiekers. Maar ook Nederlands en Duitstalige Foute platen van Udo Jurgens, Dennie Christian, Jurgen Marcus, Marco Schuitmaker e.v.a.

Anders dan onze naam doet vermoeden, zijn wij niet alleen geschikt voor "Foute" party's. Hiernaast lees je voor welke evenementen wij zoal te boeken zijn.

Wat ons uniek maakt van alle andere artiesten is het volgende:

Het publiek bepaalt onze playlist d.m.v. het trekken van balletjes met een getal. We gaan met een box met balletjes het publiek in en laten iemand in onze "ballen graaien." Dit zorgt voor hilarische taferelen en voor het publiek én ons zelf is een optreden altijd even verrassend. 10x Echt Faut achter elkaar zien is 10x anders.  Ook nemen we het publiek mee de dansvloer én het podium op en worden daarmee onderdeel van onze show. Onze energie, interactie met het publiek, foute dansjes en unieke repertoire zorgen voor een feest waar nog lang over nagepraat wordt.

Inmiddels hebben wij aan onze show, bij een avondvullend programma, de enige echte "Echt Faut Karaoke Show" toegevoegd. Hierbij nemen wij ons eigen beeldscherm mee en heeft het publiek keuze uit een 200 tal songs die ze zelf naar believen mogen blééren!! 

Bij een optreden tot 100 personen maken wij gebruik van een eigen geluid/licht-set. Bij een optreden vanaf 100 personen tot meer, hebben wij de beschikking over verschillende externe geluid/licht bedrijven.

Echt Faut dancefloor
Echt Faut party time

ECHT FAUT en hun muziek:

Guilty Pleasures,' Dance Classics, Disco, 80's en 90's muziek gecombineerd met hier een daar een Schlager of een Nederlandstalige Smartlap, of kies voor de enige echte "Echt Faut Karaoke Show"

ECHT FAUT boeken: vul het formulier in

ECHT FAUT boek je voor de vastelaovend of elke andere gelegenheid.

Repertoire: Dance Classics, Disco, 80's, 90's, Schlager, Smartlap, Karaoke

Sfeer: Carnaval, Party

Gelegenheden: carnavals gerelateerde evenementen, feestjes en partijen, buitenactiviteiten (braderie, jaarmarkt, kermissen, pleinfestijn)

Optreden: in overleg

Prijsklasse: op aanvraag, afhankelijk van tijdsduur optreden en beschikbaarheid geluid.

Echt Faut feestavond