Zes jongens van de vriendengroep Enne Bink besloten in 2019 eens gek te doen en mee te doen aan het Liedjesmatinee van GMV De Wuilus in Velden. De verrassing was groot toen zij de eerste plaats behaalden bij de liedjeswedstrijd met het nummer 'Opperwuilus Zien'. Met hun Limburgse versie 'Prins in Limburg Zien' traden zij vervolgens op op tal van grote en kleine podia in Venlo en omstreken. Tevens waren zij de hoogste binnenkomer in de Vastelaoves Top555 van Omroep Venlo in 2020, met een prachtige 30e plaats.

Eén jaar later namen zij deel aan de Liedjesaovend van Vastelaovesgezelschap De Wortelepin in Blerick. Na een zinderende finale haalde Enne Bink de 3e plaats met het nummer 'As Ik Ens Wis'. Tevens haalde dit nummer de finale van het CMC Alaif.

Enne Bink staat synoniem voor jeugdig enthousiasme, een tsunami van plezier die het publiek kan vastgrijpen. Naast hun eigen repertoire brengen ze ook andere energieke bekende covers, waarmee Enne Bink garant staat voor 30 minuten knalfeest.Repertoire: 

Sfeer: Party, Carnaval

Gelegenheden: carnavals gerelateerde evenementen, feestjes en partijen, buitenactiviteiten (braderie, jaarmarkt, pleinfestijn)

Optreden: 30 minuten

Prijsklasse: op aanvraag

Benodigdheden: 6 draadloze micro's, usb aansluiting

 

ENNE BINK boeken?

Vul dan hiernaast het formulier in.voor een prijsopgave en beschikbaarheid.

 

 

 

 

 

 

 

 

CONTACT

Postadres:

Beekerstraat 2, 6191 GC Beek (L)

Telefoon:

+31 6 16 16 29 69

Email:

info@limburgseartiesten.com

Website:

www.limburgseartiesten.com