FEM

FEM: Limburgstalige covers in Ballerman style

Fem: Limburgse muziek, Duitstalige liedjes

FEM (Femke) staat al sinds haar vijfde levensjaar op de bühne. Ze is toen gestart met deelnames aan het KVL en later het TVK. Door haar succesvolle deelnames aan het TVK werd ze gevraagd om deel uit te maken van Sjpringlaevend. Hiermee heeft ze grote successen gevierd. Hoogtepunten waren optredens op de grote podia, winnen van het PLK en een finaleplek in het LVK.
Recent heeft Femke besloten om solo haar eigen ding te gaan doen. Haar debuutsingle "Rampage & Hurra" werd meteen "Plat du Jour" op L1 radio.
Femke wil zich met haar muziek richten op iedereen die in is voor een feestje. De muziekstijl van haar liedjes varieert van Limburgstalige covers in Ballerman style tot Duitstalige liedjes in een nieuw jasje. Door de opzwepende muziek en Femkes energie op de bühne, zijn haar optredens altijd een feestje en gaat “de hele tent op z’n kop”.

FEM boeken: vul het formulier in

FEM boek je voor de vastelaovend of een andere gelegenheid.Repertoire: "vastelaovesmuziek" en covers

Sfeer: Carnaval, Party

Gelegenheden: carnavals gerelateerde evenementen, feestjes en partijen, buitenactiviteiten (braderie, jaarmarkt, pleinfestijn)

Optreden: 1 x 30 minuten

Prijsklasse: op aanvraag

 

FEM: meer op carnavalsmuziek.com

FEM, limburgse artiesten boeken, boeken, boekingskantoor, oktoberfeest, carnaval, zittingen, mansluujzitting, vrouluujzitting, goedkoop, vastelaovend, verjaardag, jeugdzitting, bedrijfsfeest, zangeres, zanger, buutereedner, carnavalsmuziek.com, cmcalaif.nl