Gaston Jacobs (Ulestraten, 1945) is kapper. Op zijn achtste speelde hij al in de plaatselijke fanfare, eerst trompet en later slagwerk.
In 1983 startte zijn carrière als carnavalsliedjesschrijver en -zanger. In 1985 won hij voor het eerst het Ulesjtraotes Leedsches Konkoer.
In 1986 bereikte Gaston met het lied Nao eschgoonsdig kinne veer slaope de finale van het Limburgs Vasteloavesleedjes Konkoer.
Met Jónger es vandaag drong Jacobs in 1996 door tot de finale van het LVK. In 1997 eindigde Jacobs met Aon de gang met miene rammelesjang op de tweede plaats op dit grootste Limburgse muziekfestijn.
Het jaar daarop won de zingende kapper het LVK met Opzie, opzie, opzie.
Samen met Z'n (Vastelaoves)Vrunj werd hij in 2000 tweede met Veur gein miljawn en in 2001 ook tweede met De mos't preuve.
In 2006 bereikte Jacobs met De köning te riek - het was de elfde keer - nog een keer de finale. Met Wat chic!!! kwamen Gaston Jacobs en zien Vastelaovensvrung in 2010 niet verder dan de halve finale van het LVK.
Gaston Jacobs schreef alle liedjes zelf. Voor de basisschool "De triangel" in zijn woonplaats schreef Jacobs het lied Van ós. De school won daarmee het KVL 2014.Repertoire: "vastelaovesmuziek", Limburgse mueziek en covers

Sfeer: Carnaval, Party

Gelegenheden: carnavals gerelateerde evenementen, feestjes en partijen, buitenactiviteiten (braderie, jaarmarkt, pleinfestijn)

Optreden: 1 x 30 minuten

Prijsklasse: op aanvraag

 

Gaston boeken?

Vul dan hiernaast het formulier in.voor een prijsopgave en beschikbaarheid.

 

Bekijk hier meer videoclips

 

 

 

 

 

 

 

 

CONTACT

Postadres:

Beekerstraat 2, 6191 GC Beek (L)

Telefoon:

+31 6 16 16 29 69

Email:

info@limburgseartiesten.com

Website:

www.limburgseartiesten.com