Gwen boekt u voordelig en snel via limburgseartiesten.com

Vul hieronder vrijblijvend het formulier in en ontvang binnen 24 uur meer info.

Haar mooiste beloning? Als ze op het podium staat en merkt dat ze haar publiek raakt met haar nummers. “Geweldig dat je met je zang mensen kunt amuseren en ontroeren. Vrolijk en blij kunt maken. Dat ben ik zelf van nature ook. Die klik met het publiek geeft me altijd weer extra power. Zingen is alles voor mij. Muziek brengt het allermooiste in het leven boven.”

Haar stem en haar muzikaliteit zijn 24-karaats. Die combineert ze met een tomeloze passie en toewijding voor haar publiek. Ze zingt haar nummers op het podium altijd live.  De focus ligt nu op gewoon lekkere, vlotte feestnummers in Limburgs dialect. Meezingers, maar ook Duitse schlagers waarmee ze het publiek op de stoelen krijgt en telkens weer de juiste snaar weet te raken.

Maar met het grootste gemak zet ze tijdens feestjes ook complete kroegen en zaaltjes op z’n kop. “Voor een paar duizend mensen optreden is fantastisch, maar dat kleinere werk is ook mooi. Heel dicht bij je publiek. Het plezier overwint heel snel de plankenkoorts, die je altijd een beetje moet hebben om kwaliteit te leveren,” glundert Gwen.

Luister hier naar de feestelijke medley van GWEN
Repertoire: Uitgebreid repertoire met feestmuziek: Limburgs, Engels, Duitse schlagers 

Sfeer: Party, , Oktoberfest, Carnaval

Gelegenheden: alle soorten feestjes en partijen, oktoberfest, carnaval, buitenactiviteiten (braderie, jaarmarkt, pleinfestijn)

Optreden: 1 x 30 minuten

Prijsklasse: op aanvraag

 

 

Bekijk meer videoclips van Gwen via www.carnavalsmuziek.com

 

Beluister meer muziek van Gwen via Spotify

 

 

 

 

 

 

CONTACT

Postadres:

Beekerstraat 2, 6191 GC Beek (L)

Telefoon:

+31 6 16 16 29 69

Email:

info@limburgseartiesten.com

Website:

www.limburgseartiesten.com

 

Vergelijkbare artiesten:

Gwen, , limburgse artiesten boeken, boeken, boekingskantoor, oktoberfeest, carnaval, zittingen, mansluujzitting, vrouluujzitting, goedkoop, vastelaovend, verjaardag, jeugdzitting, bedrijfsfeest, zangeres, zanger, buutereedner, carnavalsmuziek.com, cmcalaif.nl