UNIEKE GOUWE MOMÈNTE BELEEF JE MET KARTOESJ!

Een aantal muzikale mannen uit Limbricht en omgeving besloot eind 1999 een Limburgstalige band op te richten. Niet eens speciaal met het idee om vastelaovesmuziek te maken, maar dat kwam er wel al snel van. De naam die werd gekozen: Kartoesj. De rest is levende historie.

Het allereerste lied van de band op het LVK in 2000 was ‘TamTam’. Dat is tot op de dag van vandaag één van de live-favorieten van publiek en band. En in 2006 werd met ‘dat zit bie os in de femilie’ de Bertha Paulissen trofee op het LVK in Stein veroverd. In al die jaren van het bestaan van Kartoesj zijn er meerdere ereplaatsen behaald tijdens de ‘hoogmis’ van het Limburgse Vastelaovesleedjes Konkoer. Onder andere ’t sjräöme en bäöme koor’, ‘veer höbbe de Prins in de sjtraot’ en ‘code gael, code rood’ wisten ook een hoge notering te behalen tijdens het LVK. 

Als Volendam al trots is op zijn 3J’s, dan kun je in Limburg niet om de 3 (zachte) G’s uit Limbricht en omgeving heen. Geert, Ger en Guus (de 3 G’s dus) vormen sinds de zomer van 2022 met z’n drieën Kartoesj. Zij beleven nog steeds graag samen met jou nieuwe ‘gouwe momènte’. Want…

GOUWE MOMÈNTE, DIE BELAEVE VEER MIT EIN’!Repertoire: herkenbare "vastelaovesmeziek"

Sfeer: carnaval, feestmuziek. 

Gelegenheden: Ideaal voor de vastelaovendj, schuttersfeest, Oktoberfest of elk ander stimmungsfestijn

Optreden: 1 x 30 minuten

Prijsklasse: op aanvraag

 

Kartoesj boeken?

Vul dan hiernaast het formulier in.voor een prijsopgave en beschikbaarheid.

 

Meer clips van Kartoesj

 

 

 

 

 

 

 

 

 

CONTACT

Postadres:

Beekerstraat 2, 6191 GC Beek (L)

Telefoon:

+31 6 16 16 29 69

Email:

info@limburgseartiesten.com

Website:

www.limburgseartiesten.com