kelly van de lump

Kelly van de Lump voor al uw evenementen

Kelly van de Lump boeken via Limburgse Artiesten.com

Kelly van de Lump finale CMC ALAIF 2024

Kelly heeft een passie voor zingen en entertainen. Sinds haar achtste staat ze op het podium onder de naam ‘Kelly van de Lump’. 

Het begon allemaal in 2006 als finalist van het KVL. Daarna volgde snel achter elkaar een finaleplaats bij het TVK (2010 en 2011), halve finale LVK (2017, 2018, 2019, 2021 en 2022) en een finale plaats bij CMC ALAIF (2021 en 2024).

U kent haar vast ook wel van de diverse grote podia waar ze de afgelopen jaren gestaan heeft. Denk bijvoorbeeld aan Aod op Nuj (Heerlen), Kanon van 't Balkon (Sittard), Sjolefestasie en Prinsentreffen (Roermond). In 2015 en 2019 heeft ze haar eigen CD uitgebracht.

Ze heeft een breed repertoire van eigen Limburgstalige nummers, covers & Duitstalig. Voor ieder evenement kan ze een optreden verzorgen. Ieder optreden is uniek & 100% live gezongen. Met passie & power brengt ze haar enthousiasme over en maakt ze van ieder optreden een feest. 

Kelly van de Lump LimburgseArtiesten.com

Kelly van de Lump finale CMC ALAIF 2024

In 2024 wist Kelly van de Lump voor de tweede keer een plek te veroveren in de finale CMC ALAIF.

Kelly van de Lump boeken: vul het formulier in


Kelly van de Lump boek je voor de vastelaovend of een andere gelegenheid.

Repertoire: veelzijdig Limburgse feestmuziek, Duitse muziek

Sfeer: Carnaval, Party

Gelegenheden: carnavals gerelateerde evenementen, feestjes en partijen, buitenactiviteiten (braderie, jaarmarkt, pleinfestijn)

Optreden: in overleg

Prijsklasse: op aanvraag

Kelly van de Lump: meer op Carnavalsmuziek.com