Maud du Chatinier (2000) is van beroep actrice en zangeres. Ze behaalde haar diploma als actrice aan het Vista college te Heerlen en studeerde musical aan het Koninklijk Conservatorium van Brussel. Naast haar theater- en musicalwerk is Maud ook bezig in het Limburgse circuit. Tevens zingt ze in het Engels als ook in het Nederlands.
In het Vastelaovesseizoen 2019/2020 bracht Maud haar eerste nummer “Veer gaon los” uit waarmee ze het Gelaense Vastelaovesleedjeskonkoer won en in de finale stond van TVK. In 2021 stond ze in de finale van CMC ALAIF, maar ook in de halve finale van het LVK met het nummer “Confetti”. In 2022/2023 had Maud succes met haar nummer “Pak mich vas!”. Dit nummer werd benoemd tot Gelaense sjlager, stond in de finale van CMC ALAIF en
mocht in de halve finale van het LVK staan.
Maud is van alle markten thuis. Of u nu op zoek bent naar een optreden voor intieme gelegenheden, Kerstmis, Vastelaovend, een knalfeest of een combinatie hiervan, dan bent u bij Maud aan het juiste adres.
Overleg over uw wensen is altijd mogelijk. Een optreden van haar staat garant voor een feestje, geheel passend bij uw evenement en altijd live gezongen.

Met haar aanstekelijke energie en altijd aanwezige glimlach is het steeds weer een feest.Repertoire: veelzijdig Limburgse, Nederlandse en Engelse (feest)muziek

Sfeer: Carnaval, Party

Gelegenheden: carnavals gerelateerde evenementen, feestjes en partijen, buitenactiviteiten (braderie, jaarmarkt, pleinfestijn)

Optreden: 1 x 30 minuten

Prijsklasse: op aanvraag

 

Maud boeken?

Vul dan hiernaast het formulier in.voor een prijsopgave en beschikbaarheid.

 

Bekijk hier meer videoclips