Het duo Spik en Span komt uit Susteren en bestaat uit Niek Dirckx en Jo Huijnen. Het tweetal won in januari 2009 de Sjlagerverkiezing in hun woonplaats met Hauwt mich wermMet Tot volgend jaor veroverde het tweetal een finaleplaats voor het LVK 2011. In 2012 drong het tweetal weer door tot de finale van het LVK met De äöpeningsdansMet het lied De Voicemail veroverde het duo de derde plaats op het LVK 2013. Met zowel Costa Nada als Drei daag vastelaovend drong het tweetal door tot de halve finale van het LVK 2014 Met het laatste lied veroverde het duo bovendien een plaats in de finale.Ook in 2015 bereikte Spik & Span twee halve finaleplaatsen bij het LVK met de liedjes Vastelaovend euveral en Es vastelaovend Limburg bênne vêlt. Met het laatste lied won Spik en Span het LVK 2015.

Met Kampioene van de nach won het duo opnieuw het LVK in 2016 en in 2017 werden ze vierde met het lied Hiej geit 't krake!! bereikte Spik & Span de vierde plaats op het LVK 2017In 2018 won Spik en Span het LVK opnieuw. Deze keer met het lied Blieve!.Repertoire: "vastelaovesmuziek" en covers

Sfeer: Carnaval, Party

Gelegenheden: carnavals gerelateerde evenementen, feestjes en partijen, buitenactiviteiten (braderie, jaarmarkt, pleinfestijn)

Optreden: 1 x 30 minuten

Prijsklasse: op aanvraag

 

Spik & Span boeken?

Vul dan hiernaast het formulier in.voor een prijsopgave en beschikbaarheid.

 

Bekijk hier meer videoclips