Met volle overgave van ieder feest een knaller proberen te maken; Stefan Wolter ziet het als zijn taak om dit te realiseren. Ondanks het feit dat deze “Wieërter Jong” helemaal alleen op het podium staat, geeft hij energie voor 10.

Muziek en optreden is al jaren een grote hobby van hem en na jaren gekeken te hebben naar andere artiesten, heeft hij in 2018 besloten zelf te gaan optreden. Samen met Weerter tekstschrijvers is hij aan de slag gegaan om een repertoire op te bouwen en dat is zeker niet onverdienstelijk verlopen. In 2019 schreef Stefan zich in voor het LVK, waar hij meteen doorstoomde naar de halve finales. Met dat zelfde nummer, ‘Dit és zoeë schoeën’, won hij zelfs het Provinciale Vastelaovesleedjes Konkoer CMC Alaif, waardoor hij provinciaal gezien veel aandacht kreeg en werd hij tweede op het MLLF. Ook in 2021 wist hij de finale van CMC ALAIF te halen.Binnen deze provinciale wedstrijden is hij inmiddels geen onbekend gezicht meer, Maar Stefan is meer dan alleen vastelaovesartiest.
Door het jaar heen blijft Stefan lekker’ optreden, op zowel grote als kleine podia, maar ook zeer zeker in cafés en restaurants. Zijn repertoire blijft groeien en staat hij met een combinatie van covers/medleys en zijn eigen muziek garant voor gezelligheid en een groots optreden.Repertoire: "vastelaovesmuziek" en covers/medleys

Sfeer: Carnaval, Feesten en Parijen

Gelegenheden: carnavals gerelateerde evenementen, feestjes en partijen, buitenactiviteiten (braderie, jaarmarkt, pleinfestijn)

Optreden: 1 x 30 minuten

Prijsklasse: op aanvraag

 

Stefan Wolter boeken?

Vul dan hiernaast het formulier in.voor een prijsopgave en beschikbaarheid.

 

Bekijk hier meer videoclips