Tessa Schmeets: Energie, passie en een feest om te beleven
Maak kennis met Tessa Schmeets, een opkomende artieste uit Ubachsberg, Nederland, die met haar energieke en vrolijke optredens een onvergetelijke ervaring creëert. Haar muzikale talent, dat zich uitstrekt van zang tot piano en gitaar, komt tot uiting in een mix van Limburgse en Duitse feest- en sjtimmungs/partymuziek, vol gezelligheid en toegankelijkheid. Vanaf jonge leeftijd toonde Tessa al een passie voor muziek. Ze begon op 7-jarige leeftijd met zang- en pianoles en volgde later gitaarles. Haar carrière kreeg een vliegende start met haar eerste optreden in 2014, en sindsdien heeft ze een indrukwekkend cv opgebouwd. Ze behaalde meerdere finaleplaatsen bij TVK, CMC Alaif en PLK en trad op tijdens grote evenementen zoals Aod op Nuij Heerlen, Kanon van Balkon Sittard en Internationale Prinssentreffen Roermond. 
Als u op zoek bent naar een artiest die uw evenement een boost geeft, dan is Tessa Schmeets de juiste keuze. Haar aanstekelijke energie, veelzijdigheid en enthousiasme zorgen ervoor dat uw gasten gegarandeerd een geweldige tijd zullen beleven. Of het nu gaat om een intieme bijeenkomst of een groot feest, Tessa's optredens zijn altijd een succes. Mis de kans niet om Tessa Schmeets te boeken voor uw volgende evenement
en zorg voor een onvergetelijke feestervaring!Repertoire: veelzijdig Limburgse en Duitse feestmuziek

Sfeer: Carnaval, Party

Gelegenheden: carnavals gerelateerde evenementen, feestjes en partijen, buitenactiviteiten (braderie, jaarmarkt, pleinfestijn)

Optreden: 1 x 30 minuten

Prijsklasse: op aanvraag

 

Tessa boeken?

Vul dan hiernaast het formulier in.voor een prijsopgave en beschikbaarheid.

 

Bekijk hier meer videoclips